Μεταφορές

Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, συνεχίζετε να εργάζεστε αδιάκοπα. Μεταφέρετε επιβάτες ή προϊόντα, σε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, με διάφορα οχήματα. Προτεραιότητά σας η έγκαιρη και ασφαλής άφιξη στον προορισμό σας. Τα λιπαντικά Shell σας βοηθούν να μειώσετε τις απρόοπτες διακοπές του δρομολογίου σας, να εξοικονομήσετε καύσιμα και να μειώσετε το κόστος επισκευών.

Αρχική | Μεταφορές
Shell Rimula: συνώνυμο με την απόδοση

Εξοικονόμηση καυσίμου; Μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής λαδιού; Λιγότερα κατάλοιπα στον κινητήρα; Τα εργαστήρια της Shell, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων, σας προσφέρουν το Shell Rimula. Δείτε όλη τη γκάμα.

Κορυφαία λίπανση σε ολόκληρο το όχημα

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, και μια ολιστική θεώρηση της λίπανσης, από τον σκληρά εργαζόμενο κινητήρα, μέχρι και το τελευταίο σημείο λίπανσης του οχήματος. Οι οικογένειες Shell Rimula, Shell Spirax και Shell Gadus εξελίσσονται συνεχώς, μέσα από την Έρευνα και Ανάπτυξη της Shell.

Τεχνολογία Dynamic Protection Plus

Όπως και στα λιπαντικά επιβατηγών αυτοκινήτων, τα πιο προηγμένα μέλη της οικογένειας Shell Rimula βασίζονται σε βασικά έλαια από Φυσικό Αέριο. Η τεχνολογία Dynamic Protection Plus ανεβάζει τα επίπεδα προστασίας και εξοικονόμησης λαδιού και καυσίμου, σε νέα θεαματικά επίπεδα.

Το εργαλείο Shell Lube Match σας βοηθά να επιλέξετε τον σωστό τύπο λιπαντικού.
Δείτε όλα τα προιόντα