Ενα χειμερινο δωρο υψηλης ποιοτητας μαζι με τα συνθετικα λιπαντικα Shell Helix. Μονο στα Eγκεκριμενα Συνεργεια Shell Helix

Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου το αυτοκίνητό μας χρειάζεται αυξημένη προστασία, για να διατηρεί την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα και να αποφεύγει την πρόωρη φθορά. Τα λιπαντικά έχουν ζωτικό ρόλο στην λειτουργία του κινητήρα, καθώς έρχονται σε επαφή με όλα τα κινούμενα μέρη του. Εκτός από την ίδια την λίπανση διαθέτουν προστατευτικές, αντιδιαβρωτικές, ψυκτικές και άλλες κρίσιμες ιδιότητες.

Τους χειμερινούς μήνες ιδιαίτερα επωφελούμαστε από ένα λιπαντικό που διαθέτει εύκολη ροή σε χαμηλές θερμοκρασίες και αντοχή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης. Η οικογένεια συνθετικών λιπαντικών Shell Helix ΗΧ8 και Shell Helix Ultra προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό αυτές τις ιδιότητες. Η τελευταία μάλιστα παράγεται με πρώτη ύλη το Φυσικό Αέριο (τεχνολογία Gas to Liquids) φτάνοντας σε νέα υπερ-υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Συγχρόνως, στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης, η οικογένεια Shell Helix Ultra 0W ανήκει πλέον στο χαρτοφυλάκιο λιπαντικών μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα (Carbon Neutral Products), που καλύπτει προηγμένα λιπαντικά κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων, καθώς και βιομηχανικά λιπαντικά. Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο Carbon Credits, που βασίζεται στα περιβαλλοντικά Projects που συμμετέχει η Shell, θα αντισταθμίσει τις εκπομπές CO2 από ολόκληρο τον κύκλο ζωής αυτών των προϊόντων.

Ιδιαίτερα η κατηγορία ρευστότητας 0W (όπως για παράδειγμα 0W-20, 0W-30) παρουσιάζει το μεγαλύτερο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας (σχήμα), χαμηλό βαθμό εξάτμισης (άρα μικρότερη κατανάλωση λαδιού) και σημαντική συμβολή στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου. Εύλογα λοιπόν εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς στην προτιμητέα επιλογή των οδηγών.

Με κάθε αλλαγή λιπαντικών Shell Helix ΗΧ8 ή Shell Helix Ultra, προστατεύεστε και από… τις καιρικές συνθήκες με δώρο μία ομπρέλα υψηλής ποιότητας.

Η ομπρέλα είναι τύπου storm (αντοχή στον άνεμο), διπλώνει από την εξωτερική πλευρά για μεγαλύτερη στεγανότητα και φέρει δύο επίπεδα υφάσματος για μεγαλύτερη αντοχή. (Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου επισκεφθεΙτε τα Εγκεκριμένα ΣυνεργεΙα Shell Helix και χαρΙστε στον κινητήρα σας την κορυφαία προστασία των συνθετικών λιπαντικών Shell Helix ΗΧ8 και Shell Helix Ultra.