Οι ειδικές εφαρμογές στα λιπαντικά ταυτίζονται με το όνομα της ROCOL

Προϊόντα με ιστορία και απόδοση που μπορείς να εμπιστευθείς!

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η Rocol, με έδρα το Leeds της Αγγλίας, ιδρύθηκε το 1878 και κατέχει ηγετική θέση σε πολλές αγορές στους κλάδους που απευθύνεται. Ανήκει στον παγκόσμιας εμβέλειας όμιλο ΙΤW. Έναν οργανισμό που εφοδιάζει τη βιομηχανία αυτοκινήτων, τροφίμων, κατασκευών κ.α. με χιλιάδες προϊόντα λίπανσης και προστασίας, συσκευές, εργαλεία, ειδικά προϊόντα.  Η συνεργασία της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με τη ROCOL ξεκίνησε το 2017. Μας επέτρεψε έτσι να συμπληρώσουμε ιδανικά την πρότασή μας στις εφαρμογές λίπανσης και προστασίας, μαζί με  τα κορυφαία παγκοσμίως λιπαντικά της Shell. 

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Μηχανουργικές κατεργασίες

Εξαιρετικής απόδοσης υγρά κοπής και άλλων κατεργασιών. Επίπεδα αντοχής και προστασίας που εκπλήσσουν, καθώς και τα χαμηλότερα παγκοσμίως ποσοστά αραίωσης στο νερό. Ευελιξία στην παραγωγή και άμεση τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Βιομηχανία τροφίμων

Η Rocol παρασκευάζει μία σειρά πλήρως συνθετικών λιπαντικών βιομηχανίας τροφίμων, όπως και τα κατάλληλα συμπληρωματικά προϊόντα προστασίας και καθαρισμού. Δίνει έτσι τη δυνατότητα πλήρους συμμόρφωσης στο χρήστη με τις διαδικασίες παραγωγής τροφίμων. Η παραγωγική διαδικασία διαθέτει τις πλέον ενημερωμένες πιστοποιήσεις, όπως το ISO 21469, από όπου προκύπτουν τελικά προϊόντα, που απολαμβάνουν εγκρίσεις NSF, Halal και Kosher.

Καθαρισμός και προστασία

Η καθημερινότητα της συντήρησης περιλαμβάνει, πέρα από τη λίπανση, και την αντισκωριακή προστασία, τον καθαρισμό των επιφανειών, τη διευκόλυνση της αποσυναρμολόγησης, την πρόληψη φθοράς σε σπειρώματα και συνδέσμους και άλλες ανάλογες εργασίες. Η Έρευνα και Ανάπτυξη της Rocol είναι εδώ, βασίζοντας τις λύσεις που σας παρέχει όπως πάντα μόνο στην υψηλή απόδοση.

Ειδικές βιομηχανικές εφαρμογές

Υψηλές θερμοκρασίες, μεγάλες ταχύτητες, παρουσία νερού, επιβαρυμένο περιβάλλον… είναι μερικές μόνο από τις ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα μεταφορικά μέσα και τα βιομηχανικά μηχανήματα. Τα λιπαντικά της Rocol αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με την κατάλληλη σύνθεση και χωρίς συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα.

Δείτε όλα τα προιόντα